Supraveghere video copii

Summer school

Stimati parinti,
Pentru vacanta de vara 2018, dorim sa va propunem urmatoarele variante de programe pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, cu activitati atractive, foarte diverse, educative si distractive in acelasi timp.

Program  8-19        
1000 lei
Include:                                
- mic dejun, gustarea de fructe
- masa de pranz, gustare ora 16                     
- supraveghere                                                       
- activitati distractive si recreative
- acces gratuit supraveghere video 

 

Scoala de vara va fi deschisa in perioada 01 iulie- 31 august

Pretul este calculat pentru 4 saptamani. In situatia in care se doreste varianta saptamanala, pretul este de 300 RON (program 8-19). In perioada 14-18 august, scoala de vara va fi inchisa.
In functie de programul ales, noi dorim sa le oferim copiilor posibilitatea de a se bucura de vacanta impreuna cu echipa noastra.


 

Echipa Magic Years
E-mail:office@magicyears.ro
Tel:0733.333.399

ULTIMELE NOUTATI

  • POLITICA DE CONFIDENTIALITATE MAGIC YEARS
    08.06.2018
    VA INFORMAM ca, respectam si am pus in aplicare toate mecanismele de garantare a drepturilor dvs. si a copiilor dvs. prevazute de Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “Regulamentul”).
  • Acordul privind newsletter -ul
    08.06.2018
    Te putem contacta prin mesaje, e-mail, pe telefonul mobil, prin instiintari privind activitatea sau noutatile MAGIC YEARS, inclusiv prin mesaje SMS si notificari push
Politica de confidentialitate - Acord newsletter